AHMET EFE

BİZİMBAĞKURUYEMİŞ KURUCUSU 

Merhaba sevgili Misafirilerimiz! Bizimbağ Kuruyemiş olarak, 20 yıldır Türkiye’nin dört bir yanından topladığımız en kaliteli ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. İstanbul merkezli mağazamızda, sağlık ve lezzet dolu bir yolculuğa davet ediyoruz.

Türkiye’de kuruyemiş tüketimi her geçen gün artıyor. Bizimbağ Kuruyemiş olarak, ürünlerimizin içeriğindeki faydalı doymamış yağların kolesterol seviyelerini düşürüp kan basıncını düzenleyerek sadece lezzetinden değil, sağlığa olan olumlu etkilerinden dolayı tercih edildiğini biliyoruz.

Bizimbağ Kuruyemiş, Türkiye’nin pek çok bölgesinden geleneksel ürünleri bir araya getiriyor. Aydın’ın inciri, Osmaniye’nin yer fıstığı, Giresun’un fındığı, Siirt ve Gaziantep’in

fıstığı, Balıkesir ve Datça’nın bademi, Malatya’nın kayısısı gibi birbirinden lezzetli ve sağlıklı ürünleri mağazamızda bulabilirsiniz.

Mağazamız sadece kuruyemiş bazında değil, aynı zamanda lokum, draje, baharat, soğuk sıkım yağlar ve çikolatalar gibi birçok ürünle müşterilerimize hizmet sunmaktadır. Her bir ürünü titizlikle seçiyor, kendi soframıza koymadığımız hiçbir ürünü raflarımıza koymuyoruz.

Aktif olarak tek mağazamız olan Bizimbağ Kuruyemiş, 20 yıllık geçmişiyle kalite, güven ve lezzeti bir araya getiriyor. Sizleri sağlıklı ve lezzet dolu ürünlerimizi denemeye, Dilerseniz Online mağazamıza bekliyoruz. Sağlıklı günler dileriz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir